HOME BIOGRAFIE INFORMATIE PORTFOLIO CONTACT

Heb je een andere vraag? Stuur me gerust een berichtje via het contactformulier en ik zal hem zo snel mogelijk beantwoorden.

Wat zijn de reiskosten?
De reiskosten zijn €0,21 per kilometer, gerekend vanaf 5022HR Tilburg en retour.

Ik wil graag een reportage boeken, hoe werkt dat?
Leuk dat je voor mij hebt gekozen! Je kunt contact met me opnemen via het contactformulier. Ook is het mogelijk me te bellen voor een afspraak.

Wat is een geschikte locatie voor een fotoreportage?
Eigenlijk zijn veel locatie’s geschikt. Mijn voorkeur gaat echter uit voor bos, heide, grasveld of zandvlakte. Het liefste een locatie met meerdere ‘soorten’ omgeving zodat de foto’s afwisselend zijn wat betreft de achtergrond. Mocht je geen locatie weten, help ik je graag.

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?
Je kunt de algemene voorwaarden hier vinden.

Ik heb andere wensen dan de beschikbare pakketten, kan dit?
Ja, dit is zeker mogelijk! Neem vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we het samen.

Ik wil niet dat mijn foto’s online geplaatst worden. Kan dit?
Natuurlijk, mits dit voor de reportage duidelijk wordt aangegeven is het geen enkel probleem!

Ik heb een reportage geboekt, kan ik deze afzeggen?
Dit kan. Als je dit minimaal 5 werkdagen van te voren doet, worden er geen kosten in rekening gebracht. Mocht je later afzeggen, worden er 50% van de kosten verrekend.

Wat is het verschil tussen een webformaat en een HR-bestand?
Een webformaat is een foto met mijn logo er op, en heeft afmetingen van 900x600. Deze zijn geschikt om te delen op social media, maar niet voor afdrukken.
HR-bestanden daarentegen zijn wél geschikt voor afdrukken door de afmetingen van ca. 5000x3333. Ze zijn echter alléén voor persoonlijk gebruik en mogen niet gepubliceerd worden. Voor publicatietarieven kun je contact met me opnemen.

Het wordt slecht weer! Wat nu?
Bewolking of een beetje mist kan geen kwaad, maar juist een leuk effect geven op foto’s! Echter als er regen of zware mist is voorspeld wordt de reportage kosteloos verplaatst. Deze weersomstandigheden zijn namelijk funest voor mijn apparatuur.

Ik sta bijna nooit voor de camera, is dat erg?
Nee hoor dat is zeker niet erg! Ik zal je wat sturen, maar laat je vooral je ding doen. De spontane momenten zijn vaak het meest speciaal.

Hoe gaat het in zijn werk na de reportage?
Binnen 3 werkdagen ontvang je een link met alle foto’s. Afhankelijk van het gekozen pakket kun je hier foto’s uitkiezen die ik zorgvuldig nabewerk. Deze ontvang je binnen 10 werkdagen nadat je je keuze hebt doorgegeven. Dit besteltegoed is 2 maanden geldig, na dit termijn vervalt het. Als je graag foto’s wil nabestellen, verwijs ik je door naar de nabestelpagina.

Wat voor kleding doe ik aan?
Dit is altijd een lastige! Zorg iniedergeval dat je kleding past bij de persoon of het dier wat met je op de foto gaat. Vermijd hierbij drukke prints en wit, dit kan erg overheersend worden op de foto. Je mag me altijd een bericht sturen om te vragen of je uitgekozen kleding geschikt is!


Frequently Asked Questions